SOYAFILM® uslåelig utvidet garanti og erstatningsprogram.

SOYAFILM® Uovertruffen garantier og utvekslingsprogrammer!

SOYAFILM® har det absolutt beste garanti- og erstatningsprogrammet for din avtakbare solfilm!
Alt slik at du kan gjøre et vellykket kjøp med solfilm som du til og med kan erstatte!
Utvidet garanti- og utvekslingsprogram gjelder kjøp fra 16/12-2019.
For all håndtering trenger vi bestillingsnummeret ditt.

SOYAFILM® - GARANTIER

Livstids produktgaranti
SOYAFILM® er en forhåndskuttet återmonteringsbar solfilm av høyeste kvalitet. Vi garanterer at filmen varer år etter år, så lenge du har bilen.
Garantien gjelder fargefasthet og sprekker.
For å påberope oss garantien trenger vi bestillingsnummeret ditt, og i noen tilfeller trenger vi feil film sendt til oss eller fotografier som beskriver feilen.
Garantiene gjelder selvfølgelig for korrekt håndtering av solfilmen.

5 års garanti for sikkerhet / skade
SOYAFILM® gir deg en ny film hvis noen av filmene har blitt skadet, uansett årsak! Det er perfekt å kunne bytte til nøyaktig samme film, og du har hatt en liten ulykke. Du får en ny film til esken uten produktkostnad. Det eneste du betaler er fraktkostnad / ekspedisjonsgebyr på 139SEK (239SEK utenfor Sverige), og at du bretter filmen og sender den skadede solfilmen tilbake til oss. Hvis flere solfilmer har blitt skadet, legges gebyret til ekstra 99SEK per rute. Du kan bruke skadegarantien ved 2 forskjellige anledninger over en periode på 5 år.

Feil ordregaranti
SOYAFILM® er produsert på bestilling, et såkalt "spesialprodusert produkt", i henhold til det svenske forbrukerbyråets regler, gjelder normalt ingen retur eller angrerett.
Skulle det fortsatt være slik at du tilfeldigvis bestilte feil, er det bare å endre filmen med utvekslingsprogrammet vårt.

SOYAFILM® - UTSKIFTNINGSPROGRAM

Vi har en utrolig populær solfilm, SOYAFILM®. Når du bytter bil eller ønsker solfilm på en annen bil av en eller annen grunn, kan du bytte solfilm hos oss.
Med utvekslingsprogrammet beskytter vi miljøet ved å ta vare på den brukte solfilmen din og gi deg et nytt sett til en virkelig god pris.
1) For å bytte, send filmen til oss med emballasjen den ble pakket i, samt bestillingsnummer / kvittering.
2) Når vi har mottatt solfilmen din, sjekker vi den slik at den er i stand og slik at alle solfilmbitene er inkludert som ble bestilt i pakken fra oss.
3) Vi sender deg en e-postmelding med en lenke for å bestille en ny pakke med solfilm.
Kostnaden for å erstatte en pakke med solfilm er 300SEK. Hvis du har bestilt alle bakvinduene, er det samme nummer du kan bytte ut.
Det kan for eksempel være smart å kjøpe frontruten, inngangsdørene og alle bakvinduene i samme pakke, for da får du mye film tilbake til samme kostnad på 300 SEK.
Hvis du har kjøpt solfilm til flere biler, tilkommer en byttekostnad på 300SEK per bil. Frakt vil bli lagt til.
Vi gjenbruker solfilmen du sendte tilbake på den beste måten for miljøets skyld.
Utvekslingsprogrammet gjelder for øyeblikket bare ordrer i Sverige. Filmene du sender tilbake må være intakte, hvis de er litt skitne eller riper, vil vi akseptere endringen.
Du kan bytte opptil 2 ganger i året, opptil 5 år etter kjøpet! For utveksling av solfilm utenfor Sverige i Europa er byttekostnaden 450SEK.